“Maar waar begin ik dan?!”

“Maar waar begin ik dan?”

Gisteren tijdens de cacao ceremonie vroeg een vrouw mij. “Hoe weet je nou welk kristal, je voor iemand nodig hebt?” Ik vertelde haar dat ik mijn gevoel/intuïtie hier voor volg. Ze antwoorde mij “Ik zou dat echt niet kunnen!”

Weet je zei ik; Ik geloof, IK WEET dat we allemaal deze intuïtie hebben. Alleen bij de een is dit sterker ontwikkeld als bij een ander. Net zoals een spier die je niet of wel traint. Je gebruikt je intuïtie vaak al onbewust als iemand verdrietig is. Intuïtief weet je dan dat degen troost nodig heeft.

Door te leren luisteren naar je eigen gevoel ga je ook meer open staan voor je omgeving en leer je daar intuïtief op in te spelen. Dit is echt superfijn en handig. Als iets dan niet klopt of goed voelt, ga je dit veel eerder opmerken.

Voor mij was het ook niet altijd zo zelfsprekend zoals ik het hierboven vertel.

Als kind wel, toen stond ik wagenwijd open en was mijn intuïtie supersterk. Maar naarmate ik ouder werd ging ik mezelf steeds meer afsluiten omdat mijn intuïtie niet op prijs werd gesteld.

Ik weet nog dat ik voelde dat een klasgenootje zich verdrietig voelde en zei hierop reageerde met “ Doe niet zo stom, ik ben niet verdrietig” Als klein meisje werd ik hier onzeker van en durfde me telkens minder uit te spreken.

Zo sloot ik mijn intuïtie achter slot en grendel, ik werd steeds minder blij en sloot mezelf steeds meer af. Nu na veel innerlijk werk ben ik weer blij en mijn intuïtie vertrouw ik volledig.

"Maar waar begin je dan?"

Hier! Jou intuitie/gevoel spier ga je trainen! Met cursus V.O.E.L help ik jou in 8 weken de fundering te leggen om je eigen gevoel te trainen.

Klik hier en Begin direct!

https://www.leonaschirp.com/online-bundels

Liefs Leona

Previous
Previous

“Ik voel verkramping en leegte”

Next
Next

“Hoe is jouw lichaamsbeeld?”